Nieuws Limburg Adlex lijft advocatenkantoor Budé in

Adlex lijft advocatenkantoor Budé in

Adlex lijft advocatenkantoor Budé in

Het advokatenkantoor Budé uit Maaseik komt terecht onder de paraplu van Adlex Advocaten in Genk. Adlex, met bekende advocaten aan het roer als Jan Vandersanden, Mathieu Cilissen en Leo Panis, groeit daarmee uit tot een organisatie van 36 medewerkers. Vrijdag werd de overeenkomst getekend tussen de zes vennoten van Adlex en Ivo Budé (foto). Het akkoord houdt in dat het advocatenkantoor van Budé volledig wordt geïntegreerd binnen Adlex. Budé wordt meteen ook de zevende vennoot.

De associatie Budé, Van Leeuwen en Partners, die in 1993 werd opgericht, wordt beëindigd. Ivo Budé zal met drie advocaten en twee medewerkers nog een paar maanden actief blijven in Maaseik, maar verhuist daarna naar Genk. Budé is vooral gespecialiseerd in handelsrecht en treedt op als curator voor de rechtbank van koophandel in Tongeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.