Nieuws Limburg Adlex start gratis dienstverlening aan starters

Adlex start gratis dienstverlening aan starters

Adlex start gratis dienstverlening aan starters

Het Genkse advocatenkantoor Adlex heeft een mooi gebaar gesteld door zich ter beschikking te stellen van beginnende ondernemingen. Officieel wordt sinds de jaarwisseling gratis eerstelijnsadvies aangeboden aan de starters van de IncubaThor, het bedrijvencentrum in het Genkse Thor Park dat jonge ondernemingen uit de energiesector verwelkomt.

Adlex Advocaten bestaat al sinds 1981. Tot de partners behoren gekende namen als Leo Panis, Mathieu Cilissen en Jan Verlinden. “Uit jarenlange ervaring weten we dat startende ondernemingen niet altijd voldoende geïnformeerd zijn over de juridische aspecten van het ondernemen” zegt partner Gerry Banken. “Dat kan op termijn tot structurele problemen leiden. Daarnaast hebben start-ups ook andere verwachtingen en behoeften op het vlak van juridisch advies.”

Met gratis eerstelijnsadvies, waarbij concrete juridische vragen worden beantwoord, wil Adlex de start- en scale-ups bijstaan. “Bovendien stellen we ons professioneel netwerk ter beschikking van contacten die we hebben opgebouwd met onder meer notarissen, fiscalisten, accountants en andere deskundigen uit het bedrijfsleven.”

In februari zal het start-upteam van Adlex Advocaten zich voorstellen aan de bewoners van de IncubaThor en kan de dienstverlening officieel van start gaan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.