Nieuws Limburg Adsolut overgenomen door Wolters Kluwer

Adsolut overgenomen door Wolters Kluwer

Adsolut overgenomen door Wolters Kluwer

Marc Mommen heeft zijn bedrijf Adsolut, gespecialiseerd in software voor accountantskantoren en kmo’s, verkocht aan Wolters Kluwer. De overnemer zal de software integreren in een totaalpakket van ICT-diensten en functionaliteiten toevoegen, zoals cloud- en mobiele oplossingen.

Beide ondernemingen zijn gefocust op soortgelijke toepassingen en daarom complementair. Dat de grote jongen de iets kleinere opslokt, mag niet verbazen. Er is al langer een consolidatiegolf in de sector bezig. Adsolut was daarbij een interessant target aangezien het tot één van de snelst groeiende technologiebedrijven in ons land werd gerekend. Vorig jaar was het bedrijf nog één van de genomineerden in de wedstrijd KMO Laureaat. Pittig detail: Mommen verkocht zijn onderneming al een keer eerder, toen aan… Wolters Kluwer!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.