Nieuws Limburg Adviesbureau gaat uitbreiden in zwarte gang

Adviesbureau gaat uitbreiden in zwarte gang

Adviesbureau gaat uitbreiden in zwarte gang

De bedrijvengroep van studie- en adviesbureaus United Experts heeft in Beringen een nieuw gebouw aangekocht. De zogenaamde ‘zwarte gang’, die de mijnwerkers vroeger namen naar de badzaal, zal worden verbouwd tot een moderne kantooromgeving voor zowel eigen uitbreiding als voor de huisvesting van start-ups.

Sinds september 2017 heeft de adviesgroep United Experts zijn thuisbasis op het voormalige mijnterrein be-MINE in Beringen. Het grote U-vormige kantoorgebouw combineert de mijngeschiedenis met een aangename werkomgeving voor de meer dan 60 medewerkers.

Omdat het bedrijf sterk gelooft in de verdere groei, heeft het in de nabijheid van het huidige kantoor, ‘de passerelle’ aangekocht. Het gaat om een verbindingsgebouw, dat vroeger door de mijnwerkers werd gebruikt om zich na het werk naar de douches te begeven. Vandaar dat de passerelle de bijnaam ‘zwarte gang’ heeft gekregen.

United Experts, een verzameling van experts in bouwkundige en milieutechnische materies, wil het zwevende gebouw grondig renoveren tot een creatieve en inspirerende werkomgeving. De bijkomende werknemers van de bedrijvengroep zullen er gehuisvest worden, alsook een aantal startende ondernemers die hier kantoorruimte willen huren.

Naast het hoofdkantoor in Beringen heeft United Experts nog 8 andere locaties in Vlaanderen en 2 in Walloniƫ. Ook daar wordt veel aandacht besteed aan de creatie van aangename werkplekken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.