Nieuws Limburg Advieskantoor laat ambitie borrelen op fornuis van Figaro

Advieskantoor laat ambitie borrelen op fornuis van Figaro

Advieskantoor laat ambitie borrelen op fornuis van Figaro

House of Finance, het financieel advieskantoor van Managing Partner Roberto Musardo, heeft zopas zijn intrek genomen in het voormalige restaurant Figaro in Hasselt. Van daar uit zal het team de uitbreiding inzetten: zowel geografisch naar klanten buiten Limburg, als in de breedte met de opstart van een eigen boekhoudkantoor.

House of Finance is gegroeid uit Columbus Group, het financieel advieskantoor dat zich richt op zelfstandigen in de zorgsector, zoals dokters, kinesisten, apothekers, enzovoort. Het aanbod werd intussen uitgebreid naar consultancy voor alle ondernemers. Oprichter en zaakvoerder Roberto Musardo heeft een team van 35 mensen hiervoor klaar staan. Zij hebben sinds kort hun thuisbasis in het voormalige toprestaurant Figaro aan de Mombeekdreef.

Dit is voor de bedrijfsleiding meteen het sein om een ambitieus groeitraject aan te vatten. Zo wordt er een offensief ingezet naar de rest van Vlaanderen. House of Finance wil dat onder meer doen met de organisatie van events over diverse financiële en fiscale topics. Een eerste congres in Antwerpen staat op 24 maart geprogrammeerd.

Een tweede troef die het Limburgse bedrijf wil uitspelen, is de Quick Scan Belastingen die in eigen huis werd uitgewerkt. Op basis van de kennisdatabank die erachter zit, mondt deze scan uit in een advies over vermogensplanning.

Om nog verder te verbreden zal House of Finance nog dit jaar een intern boekhoudkantoor toevoegen de dienstverlening. “Zo worden we een complete one-stop-shop voor medische beroepen en ondernemers”, besluit Roberto Musardo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.