Nieuws Limburg Advocaten halen banden met KPMG aan

Advocaten halen banden met KPMG aan

Advocaten halen banden met KPMG aan

K Law, het Vlaamse advocatenkantoor waarvan Frank Cleeren de lead in Limburg heeft, is officieel omgedoopt tot KPMG Law. Daarmee wordt de samenwerking met de consultants van KPMG nog meer in de verf gezet.

K Law heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat het -ondanks de onafhankelijke status- in feite fungeert als de juridische poot van KPMG België. Door de samenwerking combineert het advocatenkantoor de juridische expertise met de zakelijke inzichten uit de andere KPMG-takken. Om de kracht van die troef uit te spelen, wordt nu de naam veranderd.

“Ondernemingen zijn actief in een steeds complexer, mondiaal en snel evoluerend juridisch landschap”, weet Frank Cleeren, partner van KPMG Law Hasselt. “Meer dan ooit moeten ze zich aanpassen aan hun omgeving, zoals de corona-pandemie bewijst. Diezelfde flexibiliteit en creativiteit verwachten ondernemers van hun juridische adviseurs. En dit op internationaal niveau. Een multidisciplinaire aanpak en samenwerking is daarvoor noodzakelijk.”

KPMG Law telt vandaag zo’n 90 advocaten en maakt deel uit van de internationale ‘legal’-tak van KPMG, waarin meer dan 2.700 advocaten actief zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.