Nieuws Limburg Advocaten trekken gebouw recht

Advocaten trekken gebouw recht

Advocaten trekken gebouw recht

Eind dit jaar verhuist het advocatenkantoor Consenso naar een nieuw pand in Genk. Niet dat de medewerkers dan extra reistijd voor woon-werkverkeer moeten bijtellen, want het gebouw dat door aannemer Mathieu Gijbels wordt opgetrokken, bevindt zich pal naast de huidige locatie aan de Henri Fordlaan.

Consenso Advocaten werd opgericht in Tongeren in 2010. Later werd een tweede vestiging geopend in Genk. Het kantoor telt vandaag 27 medewerkers. Voor de volgende jaren wordt een verdere groei vooropgesteld. “Dat betekent het aantrekken van extra medewerkers , maar daar is momenteel in Genk geen ruimte meer voor”, vertelt vennoot Mark Bernaerts. “Er is dus dringend nood aan betere infrastructuur en grotere kantoorruimtes. Daarom kiezen we voor een volledige metamorfose van de site in Genk.”

Architectenbureau Buro B uit Genk kreeg de opdracht om waarden als ondernemerschap, positivisme en loyauteit te laten terugkomen in het ontwerp. Bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen zorgt voor de uitvoering. “Eerst zullen we aanpalend aan het huidige kantoor een nieuw kantoorgebouw neerzetten’, vertelt Geert Flipkens van Gijbels. “Als dat klaar is, kan iedereen verhuizen en gaan we het oude gebouw renoveren. Tot slot connecteren we de beide delen, om het grotere geheel te realiseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.