Nieuws Limburg Advocaten verbouwen pand van ogendokter

Advocaten verbouwen pand van ogendokter

Advocaten verbouwen pand van ogendokter

belisius bilzenBelisius Advocaten, het kantoor uit Bilzen dat in 2003 werd opgericht door vennoten André Gerkens, Bruno Steegen en Erik Schellingen, is verhuisd naar een statig herenhuis in de Demerstad. Het pand uit 1910, waar vroeger de praktijk van oogarts Kruijen was gevestigd, huisvest nu, naast de oprichters, nog 7 andere advocaten en 3 administratieve medewerkers. Zij vinden in de nieuwe omgeving de ruimte terug, die door de groei van het kantoor op de vorige locatie ontbrak. Zo is Belisius zowat een jaar geleden een fusie aangegaan met B&L Advocaten (Sophie Bijloos en Kristien Leijssen) en vervoegde Christophe Bodvin (transfer van Adlex) de praktijk. Intussen is Els Eevers ook medevennoot geworden.

De nieuwe kantoorruimte werd in gebruik genomen na een grondige renovatie, die de uitstraling van Belisius kracht bij moet zetten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.