Nieuws Limburg AED-Partner verhuist naar Genk om levens te redden

AED-Partner verhuist naar Genk om levens te redden

AED-Partner verhuist naar Genk om levens te redden

AED-Partner, gespecialiseerd in de verkoop van automatische defibrillators, verlaat het huidige bedrijfspand in Hasselt en betrekt een nieuw gebouw op C-Mine in Genk. “Door de dynamische bedrijvigheid die er heerst, kunnen we ons netwerk verder uitbreiden en zullen er meer levens gered worden”, zegt algemeen directeur André Martens.

AED-Parnter bestaat 15 jaar en dat gaat gepaard met een andere mijlpaal in de bedrijfsgeschiedenis. Aan de Houtparklaan op C-Mine in Genk is voortaan het nieuwe kantoor gevestigd. Het team van 10 mensen krijgt zo meer ruimte. Voor 2 bijkomende collega’s is er alvast een bureau gereserveerd.

Algemeen directeur André Martens licht toe: “We hebben veel panden bekeken om uiteindelijk de conclusie te trekken dat de C-Mine Business-zone in Genk de beste locatie is voor onze bedrijfsactiviteiten. De dynamische bedrijvigheid sluit perfect aan bij onze visie, waardoor we, samen met fabrikanten en klanten, naar hartenlust werken aan het landelijke AEDnetwerk van de toekomst. Dit met het uiteindelijke doel om nog meer levens te kunnen redden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.