Nieuws Limburg Aerts Coatings is verhuisd naar nieuwbouw

Aerts Coatings is verhuisd naar nieuwbouw

Aerts Coatings is verhuisd naar nieuwbouw

Aerts Coatings, de verdeler van industriële verven, oplosmiddelen en chemische producten, is zopas verhuisd naar een nieuwbouw op het Kristalpark in Lommel.

Het vorige gebouw, in dezelfde straat, was nog maar enkele jaren oud. Door de groei van het bedrijf, inclusief de oprichting van een afdeling in interieurbenodigdheden, was er extra ruimte nodig. Het nieuwe pand is ruim 3.000 m2 groot en bestaat uit een ruime opslagplaats voor Aerts Industrie, een centraal kantoorgebouw en een toonzaal voor Aerts Interieur.

Aerts Coatings is een familiebedrijf (Jos, Wouter en Valerie), met twaalf medewerkers. “Het nieuwe gebouw geeft ons de ruimte om de sterke expansie in de komende jaren waar te maken”, aldus Jos Aerts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.