Nieuws Limburg Aerts: tweede nieuwbouw in twee jaar tijd

Aerts: tweede nieuwbouw in twee jaar tijd

Aerts: tweede nieuwbouw in twee jaar tijd

Na een nieuwbouw in 2016 moeten Aerts Coatings en Aerts Interieur uit Lommel opnieuw uitbreiden. Op amper 500 meter van het huidige pand (Kristalpark) komt een nieuwbouw die het nijpende plaatsgebrek (wederom) moet opvangen.

Twee jaar geleden kondigde Aerts al fier de uitbreiding en nieuwbouw aan op het Kristalpark in Lommel. Vandaag is een bijkomend gebouw de enige optie om verder te groeien. Dat bestaat uit opslagruimte voor verven, solventen en nevenproducten, nieuwe kantoren en een showroom voor de interieurafdeling. Dat departement biedt zowel particulieren als professionals een waaier van producten voor binnenhuisinrichting, en dat moet dus getoond worden. Begin 2019 moet alles klaar zijn.

Op hetzelfde moment breekt om andere redenen een nieuwe episode in de bedrijfsgeschiedenis aan. “Dan laat ik het bedrijf immers officieel over aan mijn kinderen Wouter en Valerie”, zegt Jos Aerts, die in 1993 de onderneming oprichtte. De nieuwe generatie beoogt een substantiĆ«le doorgroei, waarbij ook enkele bijkomende aanwervingen in het vooruitzicht gesteld worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.