Nieuws Limburg AEW groeit 40% en opent kantoor in Antwerpen

AEW groeit 40% en opent kantoor in Antwerpen

AEW groeit 40% en opent kantoor in Antwerpen

De aannemer van elektriciteitswerken AEW uit Hasselt heeft een schitterend boekjaar achter de rug. De pas gepubliceerde jaarrekening vertoont een omzetstijging van bijna 40 procent tot 16 miljoen euro. En ook bottom line waren de cijfers uitstekend: van een verlies in 2010-2011, werd nu 184.000 euro winst geboekt.

Bedrijfsleider Theo Helven kent de oorzaken: “In de eerste plaats zijn we veel selectiever geweest in het aanvaarden van opdrachten,” zegt hij. “We hebben minder meegedaan aan aanbestedingen voor overheidsopdrachten en zijn meer rechtstreeks voor eindklanten gaan werken. Daarbij hebben we heel wat partnerships afgesloten, bijvoorbeeld met retailketens. Omdat die meestal op het allerlaatste moment nog veel werk nodig hebben, zijn de prijzen ook iets beter.”

Zillion
AEW heeft ook de Limburgse heimat iets vaker links laten liggen. “De projecten op de as Brussel-Antwerpen zijn inderdaad interessant gebleken,” zegt Helven nog. “Vandaar dat we beslist hebben om een kantoor in Antwerpen te openen. Tegenover discotheek Zillion nemen we onze intrek, waar ook vertegenwoordigers van de andere bedrijven uit onze groep, met name Democo, DMI en Vandenbriele, zullen gevestigd zijn. Dat maakt het iets makkelijker voor onze plaatselijke teams om snel bij de klanten te zijn.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.