Nieuws Limburg Afscheid van ondernemer Koos Lukkesen

Afscheid van ondernemer Koos Lukkesen

Afscheid van ondernemer Koos Lukkesen

Dinsdagavond werd in Lommel afscheid genomen van de Limburgse ondernemer Jacobus (Koos) Lukkesen. Hij was gekend als oprichter en voormalig eigenaar van het kantoormeubelbedrijf Lucas Office Furniture in Hamont-Achel.

Na de brand die de gebouwen verwoestte, zag Koos Lukkesen zich verplicht om zijn bedrijf voor een symbolische euro te verkopen. Maar hij bleef niet bij de pakken zitten en runde later samen met Marco Lukkesen de verfgroothandel Limbucolor in Pelt (Overpelt).

Koos Lukkesen boog zich ook over maatschappelijke problemen, zoals bijvoorbeeld de plaag van de files op onze wegen. Hij studeerde hard op een eenvoudige oplossing met twee dekken voor de autosnelwegen. Hij kreeg daarvoor veel erkenning, maar tot een doorbraak kwam het niet.

Koos Lukkesen was tevens medeoprichter van de Ondernemersclub Hamont-Achel en een fervent lezer van Made in Limburg. Hij overleed vorige woensdag plots en onverwacht op 81-jarige leeftijd. Dinsdagavond werd in Lommel afscheid van hem genomen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.