Nieuws Limburg Afwerkingsbedrijf zorgt voor zichzelf in Bilzen

Afwerkingsbedrijf zorgt voor zichzelf in Bilzen

Afwerkingsbedrijf zorgt voor zichzelf in Bilzen

MKS All Round, een afwerkingsbedrijf met specialisatie in houtbewerking, heeft aannemer Alfa Bouw groen licht gegeven om in de nieuwe Bilzense industriezone Kieleberg een gloednieuw pand te bouwen. “We zijn ooit gestart met het leggen van parketvloeren, maar al snel werden de orders uitgebreid tot alle soorten maatwerk in hout,” zegt zaakvoerder Massimo Salis. “Dressings en hangkasten, maar ook gyproc- en elektriciteitswerken voeren we nu uit met de grootste zorg. Alleen is hierdoor ons pand veel te klein geworden, en zijn we op zoek gegaan naar een stukje bouwgrond.”

Het succesvolle industriegebied Kieleberg, tussen Genk en Bilzen, wordt weldra de thuishaven voor MKS All Round. “Tegen het einde van mei hopen we te verhuizen. Hopelijk is het afwerkingsbedrijf tijdig klaar (lacht). Tegen die tijd moeten alle machines in het nieuwe atelier operationeel zijn.” Er wordt ook kantoorruimte gebouwd, en later zal er ook een conciergewoning voor de zaakvoerder toegevoegd worden.

De Slagmolen in Bilzen, een buurbedrijf waar MKS aan de slag was.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.