Nieuws Limburg Agoria selecteert 3 Limburgse technotoppers

Agoria selecteert 3 Limburgse technotoppers

Agoria selecteert 3 Limburgse technotoppers

Onder de titel Make it Pop heeft Agoria zopas een event georganiseerd dat de schijnwerpers richt op de technologische ontwikkelingen, die bepalend zullen zijn voor de businessmodellen, producten en productieprocessen van morgen. Voor de showcase, die moest dienen als voorbeeld van het beste dat ons land te bieden heeft, werden 3 Limburgse bedrijven uitgenodigd: Oerlikon Balzers uit Sint-Truiden, Vansichen Lineairtechniek en Test & Measurement Solutions, beiden uit Hasselt. Zij zijn door Agoria (en Sirris) geïdentificeerd als “belangrijke aanbieders van technologische oplossingen die bedrijven kunnen helpen bij hun transformatie naar de Factory of the Future”.

Maxime van Vansichen LineairtechniekMaxime Vansichen (links op de foto) was erg blij met deze selectie. “Wij zijn er trots op dat ons constant streven naar innovatie wordt opgemerkt. Het is zeker een stimulans om op dit elan verder te werken aan de toekomst.”

Ook Koen Schoofs van Test & Measurement Solutions is enthousiast over de deelname aan Make it Pop: “De showcase was een echt interactief evenement dat ons de gelegenheid gaf om onze innovatieve technologieën uitgebreid te kunnen voorstellen aan een zeer divers publiek.” Mission accomplished, zoals dat heet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.