Nieuws Limburg Alain Bernard is Vlerick Manager van het Jaar

Alain Bernard is Vlerick Manager van het Jaar

Alain Bernard is Vlerick Manager van het Jaar

Limburger Alain Bernard (°1955), sinds 2006 CEO van de Groep DEME (Dredging, Environmental & Marine Engineering) heeft zopas de Vlerick Award 2015 gewonnen. Het publiek van Vlerick Alumni, dat kon stemmen vooraf via de website en live in de zaal, heeft voor hem gekozen, omdat hij zijn bedrijf op duurzame wijze naar de top loodste. De andere genomineerden waren niet van de minsten: Bernard Delvaux (SONACA), Dominique Leroy (Proximus) en Koen Van Gerven (bpost).

alain bernardDe Groep DEME, met hoofdkwartier in Zwijndrecht (België), is actief op vijf continenten. Ze heeft haar roots in het baggerwezen, maar heeft onder leiding van Alain Bernard de activiteiten verruimd en uitgebreid naar landwinning, waterbouw, milieuprojecten en de levering van diensten voor offshore olie, gas en hernieuwbare energie.

Alain Benard is lid van de Koninklijke Vlaamse Academie voor Wetenschappen en Kunsten en bestuurder van Aquafin, Voka, CFE, FIT (Flanders Investment & Trade) en de Koninklijke Belgische Redersvereniging. Hij bezit twee masterdiploma’s van de KU Leuven, in Burgerlijke Ingenieurswetenschappen en Burgerlijke Ingenieurswetenschappen Industrieel Beleid. In 2011 en 2014 was hij ook al genomineerd voor de Trends-wedstrijd Manager van het Jaar.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.