Nieuws Limburg Alaska (Bofibel) in zee met Steven Leën

Alaska (Bofibel) in zee met Steven Leën

Alaska (Bofibel) in zee met Steven Leën

Alaska Hasselt, het accountants- en fiscalistenkantoor dat vroeger Bofibel heette, gaat een intensieve samenwerking aan met het kantoor van Hasselaar Steven Leën. Daarmee verstevigt de familie Mesotten de structuur, nadat in 2011 al Ron Vos (rechts op de foto) werd aangetrokken als eerste niet-familiale vennoot-bestuurder.

Alaska HasseltBofibel werd opgericht in 1977 door Maurice Mesotten. In 1989 trad zijn zoon Serge toe als bestuurder-vennoot (links op de foto), gevolgd door diens echtgenote Lieve Nelissen in 2009. Het kantoor groeide stelselmatig, en telt momenteel 14 medewerkers. Het trad toe tot het samenwerkingsverband Alaska, dat -naast Hasselt- andere kantoren heeft in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hamme, Kortrijk en Ieper.

Om zich verder wapenen voor de toekomst, onder meer door de specialisaties te verfijnen, gaat Alaska Hasselt nu een samenwerkingsverband aan met Steven Leën, die als accountant-belastingconsulent actief is in Leuven en Hasselt (midden op de foto). Hierdoor wil het kantoor op korte termijn in Limburg en Leuven een groei realiseren van meer dan 50 procent.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.