Nieuws Limburg Albert Heijn bevestigt: Limburg op lijstje

Albert Heijn bevestigt: Limburg op lijstje

Albert Heijn bevestigt: Limburg op lijstje

De Nederlandse warenhuisketen Albert Heijn wil volgend jaar van 11 naar ongeveer 22 winkels in België. Daarbij ook minstens 1 vestiging in Limburg. Er wordt al druk gezocht naar geschikte locaties. Er zijn ook bestaande zelfstandige winkeliers aangesproken om van franchise te veranderen.

“We kondigden vorig jaar aan in 2012 acht winkels te willen openen in Vlaanderen,” aldus directeur Corné Mulders van Albert Heijn België. “Het worden er negen, want begin december gaan we ook van start in Olen.”

En daar blijft het niet bij. Eind volgend jaar moet de teller in Vlaanderen staan op “meer dan twintig”. Nu al zijn nieuwe vestigingen zeker in Hoboken, Gent en Kortrijk. Over de andere plaatsen laat Mulders nog niet in zijn kaarten kijken maar zeker is “dat ook Limburg er tussen zal zitten”.

Volgens Mulders krijgt de keten inmiddels gemiddeld meer dan 100.000 klanten per week over de vloer en heeft één op de zes Vlaamse gezinnen intussen een AH bezocht.

PV

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.