Nieuws Limburg Albert Heijn zoekt locaties in Limburg

Albert Heijn zoekt locaties in Limburg

Albert Heijn zoekt locaties in Limburg

De Nederlandse warenhuisketen Albert Heijn zit niet stil met de expansieplannen in België. In Antwerpen wordt weldra de derde vestiging geopend, en ook in West-Vlaanderen (Harelbeke) werd zopas een nieuw filiaal aangekondigd. Voor het einde van dit jaar willen de Nederlanders 10 winkels in Vlaanderen hebben. “Daarbij kijken we uiteraard ook rond in Limburg,” bevestigt Ann Maes, die als woordvoerder van de keten optreedt. “Momenteel zijn er een aantal pistes open. Maar dat wil nog niet zeggen dat Limburg al zeker bij de 6 bijkomende vestigingen van dit jaar zal zijn. Ten laatste medio 2013 moet dat wel het geval zijn. Alles hangt af van hoe de gemeentebesturen zich opstellen in het kader van vergunningen.”

Vandaag zijn er al heel wat Limburgers die de grens oversteken om bij Albert Heijn te gaan winkelen. Een aantal producten van dezelfde merken zijn er aanzienlijk goedkoper.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.