Nieuws Limburg Alcomel succesvol met badkamers voor ziekenhuizen

Alcomel succesvol met badkamers voor ziekenhuizen

Alcomel succesvol met badkamers voor ziekenhuizen

Wie niet in de branche zit, zou de naam Alcomel misschien met een melkerij durven associëren. Wie iets dichterbij staat, weet echter dat deze producent van badkamers en andere inrichting voor zorg- en welzijnsinstellingen doet het enorm goed. Het bedrijf dat 10 jaar geleden een omzet van 7,5 miljoen realiseerde, kwam vorig boekjaar uit op 22,6 miljoen. Een reuzensprong, zeker in vergelijking met een jaar voordien, toen de omzet 16,8 miljoen bedroeg (+35% op een jaar tijd). Het jaar daarvoor was Alcomel ook al met 18 procent gegroeid.

Het bedrijf onder leiding van Jan Van Eynde plukt nu de vruchten van de investeringen in 2010, toen zowat een miljoen werd vrijgemaakt voor bijkomende ruimte en machines. Evenredig met de omzet, stijgt ook het aantal personeelsleden. Het bedrijf uit de Ravago-groep stelt nu meer dan 80 mensen tewerk, een toename van 15 (zonder de eigen plaatsingsdienst).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.