Nieuws Limburg Alders Overpelt neemt Damstransport over

Alders Overpelt neemt Damstransport over

Alders Overpelt neemt Damstransport over

A-Logistics, de moederfirma van Alders Internationaal Transport uit Overpelt, heeft de aandelen verworven van de Desselse transporteur Damstransport. Hiermee ontstaat een groep met een jaarlijkse omzet van meer dan 30 miljoen euro, 230 personeelsleden en 190 trekkende voertuigen.

“We hebben elkaar gevonden omdat de bedrijfsleiding van de firma Damstransport enerzijds op zoek was naar een partner die hen kon helpen groeien en tegelijk complementaire transportdiensten kon leveren,” zegt Roeland Smets van Alders. “Op datzelfde moment zochten wij een strategische partner om door schaalvergroting een verdere professionalisering, kostenbesparing en synergieën te realiseren. Dat we naast ons transport met huifwagens onze divisie van droge bulkgoederen konden versterken, was een extra troef. Bovendien passen de bedrijfsculturen van de beide firma’s uitstekend bij elkaar,” aldus nog Roeland Smets.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.