Nieuws Limburg Alex Vandereycken vertrekt bij softwarehuis Norriq

Alex Vandereycken vertrekt bij softwarehuis Norriq

Alex Vandereycken vertrekt bij softwarehuis Norriq

Alex Vandereycken, voormalig CEO van Helios-IT en daarna Managing Director van Norriq Belgium, zal het bedrijf verlaten. Hij en mede-vennoot van het eerste uur, Peter Moerman, hebben beslist om na een carrière van 15 jaar, nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat heeft Norriq zelf bekendgemaakt in een persbericht. Wat beiden gaan doen is nog niet bekend.

alex vandereyckenAlex Vandereycken begon zijn carrière bij ASQ, dat later opging in Real Software. Hij ging daarna aan de slag bij Computer Support (IBM) en werd in 2001 partner en CEO van Helios-IT, een snelgroeiend softwarehuis met specialisatie in toepassingen voor Microsoft ERP-pakketten. Helios veranderde in 2008 van naam in Norriq Belgium, na een overname door het Deense Norriq. Vandereycken werd er eerst Managing Director, daarna Country Manager en tot op heden Executive VP Business Development. Hij is ook bestuurder bij Prato en actief in diverse verenigingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.