Nieuws Limburg Alexandra aan stuur van Vlaamse transportfederatie

Alexandra aan stuur van Vlaamse transportfederatie

Alexandra aan stuur van Vlaamse transportfederatie

Alexandra Limage, zaakvoerder van Sprint Transport in Houthalen-Helchteren, is zopas verkozen in de raad van bestuur van Transport en Logistiek Vlaanderen. Bestuurder van de bestuurders, zeg maar. In de overkoepelende beroepsorganisatie wil ze de komende 2 jaar haar netwerk aanwenden om de uitdagingen de baas te kunnen waar de sector voor staat.

De algemene vergadering van de transportbond heeft 4 nieuwe bestuurders aangeduid. Daarbij ook één vrouw en één Limburger: Alexandra Limage. “Ik ben zeer blij met deze benoeming”, zegt ze. “Ik voel een brandende passie om te helpen in mijn sector, daar waar nodig is. Samen met de rest van het team wil ik tot krachtige resultaten komen. Door mijn breed netwerk weet ik waar de moeilijkheden en uitdagingen van mijn transportcollega’s liggen. Denk maar aan de nieuwe wetgevingen, corona en de eeuwige durende concurrentiestrijd in de sector. Ik ben een klaar voor. De komende 2 jaar mogen de transporteurs op mij rekenen.”

Sprint Transport, het bedrijf waar Alexandra opklom van administratief medewerker en chauffeur tot eigenaar-zaakvoerder, is trouwens ook in volle ontwikkeling. De groei maakte de investering in een gloednieuw bedrijfspand noodzakelijk. Meer hierover na de officiële opening!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.