Nieuws Limburg Alfa-Zet Systems koopt klanten van sectorgenoot

Alfa-Zet Systems koopt klanten van sectorgenoot

Alfa-Zet Systems koopt klanten van sectorgenoot

Marc Strackx, zaakvoerder van Alfa-Zet Systems in Heusden-Zolder, heeft een mooie overname gerealiseerd. Insal, een ervaren speler op het vlak van betaalautomaten, kiosken en betaaloplossingen, vervoegt de rangen van Alfa-Zet.

Beide ondernemingen zijn gespecialiseerd in automatische betaalsystemen. De coronacrisis heeft de noodzaak aan contactloos en ‘low touch’ betalingen nog groter gemaakt. Vandaar dat Alfa-Zet Systems het handelsregister van Insal heeft overgenomen. Daardoor kan de eengemaakte groep het aanbod voor handelaars en bedrijven vergroten en verfijnen.

“Corona heeft ervoor gezorgd dat betalingen met cash-geld sterk zijn teruggedrongen en er meer dan ooit voor een automatische betaaloplossing wordt gekozen”, zegt Marc Strackx van Alfa-Zet Systems. “Deze overname past dan ook volledig in onze strategie om bedrijven te ondersteunen in hun digitale automatiseringstrajecten. Met een breder aanbod staan we sterker in de markt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.