Nieuws Limburg Alken krijgt groot centrum voor acupunctuur

Alken krijgt groot centrum voor acupunctuur

Alken krijgt groot centrum voor acupunctuur

Vrije beroepers zijn uiteraard ook ondernemers, wat inhoudt dat ook zij moeten investeren om meer en nieuwe klanten aan te trekken. Marco Sampermans, gespecialiseerd in preventieve natuurlijke gezondheidsbegeleiding, zoals acupunctuur, heeft dat goed begrepen. Over een maand ongeveer opent hij immers in Alken een gloednieuwe groepspraktijk. Die vergt een investering van zo’n 1,1 miljoen euro en zal werk bieden aan 8 tot 10 mensen.

Sampermans“We geven hiermee een antwoord op de toenemende vraag van onze samenleving naar een correcte, natuurlijke begeleiding en onderbouwde ondersteuning voor hun gezondheid,” zegt Marco Sampermans. “We zijn verheugd dat het concept dat we hiervoor aanbieden aanslaat, en we na bijna 20 jaar ervaring, kunnen uitbreiden naar een nieuw complex.”

De nieuwe groepspraktijk is gebouwd volgens de principes van de Oosterse feng shui en de moderne, westerse energievriendelijke principes. Naast de praktijkruimtes is er tevens een polyvalente zaal voor lezingen, workshops enzovoort. Chinacure, een ander bedrijf van Marco Sampermans, zal hier trouwens ook zijn uitvalsbasis hebben.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.