Nieuws Limburg All-Hytec (Hasselt) fusioneert met Werkhuizen Hengelhoef

All-Hytec (Hasselt) fusioneert met Werkhuizen Hengelhoef

All-Hytec (Hasselt) fusioneert met Werkhuizen Hengelhoef

Werkhuizen Hengelhoef neemt een participatie in All-Hytec, een bedrijf uit Hasselt met specialisatie in hydraulica en machinebouw. Vanaf 3 juli verhuizen de 6 medewerkers naar de overnemer in Genk. Het is de bedoeling om nog een aantal jaren onder de eigen naam en vennootschap te blijven opereren.

“Dit is een schoolvoorbeeld van een win-winsituatie”, zegt René Winters van Werkhuizen Hengelhoef. “Onze engineering-afdelingen zullen complementair werken. En voor de machines met hydraulische componenten kunnen we nu beroep doen op de specialisten van All-Hytec, waar we tot dusver altijd afhankelijk waren van externe firma’s. Anderzijds kunnen zij een beroep doen op de expertise en machines die wij in huiq hebben.”

Werkhuizen Hengelhoef telt ongeveer 50 werknemers, haalt een omzet van 7,5 miljoen en is nationaal en internationaal (bv. VS en India) actief in metaalbewerking en -constructie. All-Hytec realiseert met 6 werknemers een omzet van 1 miljoen en richt zich op hetzelfde gebied, met buitenlandse uitschieters in bv. Canada.

De bedrijfsleiders van de fusiegroep (René Winters en Jef Hoste) sluiten niet uit dat er een bijkomend samenwerkingsverband zal opgezet worden met een elektro- en automatisatiegroep, zodat ze alle facetten van de machinebouw onder één dak hebben.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.