Nieuws Limburg “Alles is mooier met bloemen”

“Alles is mooier met bloemen”

“Alles is mooier met bloemen”

Regine Motmans, zaakvoerder van Floregineel in Hasselt en Art Director van het gekende event Fleur Amour, gaat in haar thuisstad een internationaal bloemenfestival organiseren. Van 5 tot 7 april wil ze zo’n 10.000 bezoekers naar de Abdijsite Herkenrode lokken voor een belevingsspektakel waarin bloemen centraal staan.

Ondernemer Regine Motmans is wereldwijd gekend voor het opzetten van grootschalige bloemenevenementen. Haar expertise wordt ingeschakeld door organisatoren van China tot Chili. In eigen land coördineert ze diverse projecten, waaronder Fleur Amour in Alden Biesen.

“Voor het eerst gaan we nu in Hasselt een eigen evenement op poten zetten”, vertelt ze. “Blossoming Herkenrode, zoals het festival zal heten, staat volledig in het teken van beleving. Zo’n 40 teams van internationale topdesigners zullen er unieke bloemencreaties tonen. Tegelijk zullen er leuke events plaatsvinden, zoals een ontbijt in de Kruidentuin, een VIP-diner, een modeshow, kinderanimatie, wedstrijden, demonstraties, live muziek, enzovoort. Het moet een sfeervolle beleving worden die in alle aspecten duidelijk maakt dat de wereld mooier wordt met bloemen…”

De locatie is de Abdijsite Herkenrode, die van 5 tot 7 april helemaal in de florale sfeer zal ondergedompeld zijn. “We doen graag nog een warme oproep naar andere ondernemers en bedrijven die creatief willen meedenken aan vernieuwende concepten om het brede publiek van bloemenliefhebbers en natuurbewuste bezoekers te verwennen. Met sterke partners uit de regio kunnen we Hasselt en Limburg nog beter op de kaart zetten!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.