Nieuws Limburg Alutra verhuist naar nieuwbouw in Beringen

Alutra verhuist naar nieuwbouw in Beringen

Alutra verhuist naar nieuwbouw in Beringen

Alutra, fabrikant van aluminiumconstructies als ladders en trappen voor brandevacuatie, is bezig met de bouw van een nieuwe vestiging in Paal-Beringen. Op het industrieterrein Korkdries zullen de deuren nog voor het bouwverlof opengaan. “Plaatsgebrek in Diepenbeek is de reden waarom we voor deze nieuwbouw hebben gekozen,” zegt Wouter Martens, die samen met zijn broer Pieter het bedrijf leidt. “We hebben lang gezocht naar een groter pand of bouwgrond in de buurt. Omdat we in heel België actief zijn, leek een locatie rond het Klaverblad van Lummen ideaal.” Alutra mikt op bijkomende tewerkstelling eens het nieuwe bedrijfsgebouw klaar is.

Alutra_2_MobielPlatformDe bouwwerken worden uitgevoerd door Alfa Bouw uit Hamont-Achel. Het is voor hen het derde project in dezelfde straat in enkele maanden tijd. Ook bij WCup en Afsluitingen AEV werd Alfa Bouw als aannemer aangeduid.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.