Nieuws Limburg Aluzon, Fun Group en LB Computers op ereschavot

Aluzon, Fun Group en LB Computers op ereschavot

Aluzon, Fun Group en LB Computers op ereschavot

Drie Zonhovense bedrijven zijn door ondernemersorganisatie Unizo genomineerd voor de Drijfveer, een onderscheiding die wordt uitgereikt om een lokale onderneming met een bijzondere dynamiek in de bloemetjes te zetten. Vorig jaar ging Luc Van Esch (Delhaize, Zonderik, Host You, De Bierkaai,…) met de prijs aan de haal. Daarvoor was de eer weggelegd voor Artglas van John Dierickx.

Aluzon is een geavanceerde productie-faciliteit voor ramen en deuren uit aluminium, die als jong bedrijf een snelle opmars heeft gemaakt in de sector. Er werd recent nog 5 miljoen geïnvesteerd in een nieuwbouw (Lees artikel hier). De Fun Group van Stefan Kerkhofs is vooral bekend van Benji-Fun, maar ook van Fun Fun (springkastelen,…), de limoservice, Dinner in the Sky en andere eventgerelateerde activiteiten (Lees artikel hier). LB Computer Systems tenslotte is de hardwarefirma van Luc Bednarek en zijn vrouw Inge Stelten. Zij gaan in de KMO-zone Molenheide een nieuw complex bouwen (Lees artikel hier).

Stemmen voor één van deze 3 genomineerden kan via deze link. De winnaar wordt bekendgemaakt op 22 oktober.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.