Nieuws Limburg Alvo Zonhoven is Groentevakman van het Jaar

Alvo Zonhoven is Groentevakman van het Jaar

Alvo Zonhoven is Groentevakman van het Jaar

Alvo Zonhoven werd woensdagavond 20 juni uitgeroepen tot Groentevakman 2018. Het is al de derde keer dat de groente- en fruitafdeling van Alvo wordt bekroond voor hun vakmanschap.

De Groentevakman is een gezamenlijk initiatief van Flandria, Boerenbond, Buurtsuper.be, Lava en VLAM. De wedstrijd beloont 2-jaarlijks supermarkten en zelfstandige detailhandelaars voor hun vakmanschap en de presentatie van hun groenterayon.

Volgens de jury onderscheidt Alvo zich door het ruime assortiment, de kwaliteit en de acties naargelang het seizoen. Zo maakten ze naar aanleiding van het WK een Belgische vlag uit groenten en fruit.

Alvo werd in het verleden al eerder bekroond met de titel. In 2014 kwam Alvo Kortessem als winnaar uit de bus, in 2016 ging de titel naar het intussen gesloten Alvo Neerpelt.

In de vakjury zetelde onder meer sterrenchef Giovani Oosters van het Hasseltse restaurant Vous lé Vous.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.