Nieuws Limburg Ambachtelijke erkenning voor Eden Design en Artglas

Ambachtelijke erkenning voor Eden Design en Artglas

Ambachtelijke erkenning voor Eden Design en Artglas

Eden DesignArtglass uit Zonhoven, een atelier waar glas-in-lood ramen worden gemaakt, en Eden Design, een meubelmaker uit Genk, hebben het label Handmade in Belgium ontvangen. Het gaat om een erkenning voor ondernemers die originele, handgemaakte producten afleveren.

artglas handmadeEen jury van experten moet beoordelen of de producten origineel zijn en minstens voor 50 procent met de hand worden gemaakt. Consumenten zijn meer dan ooit op zoek naar deze artikelen, aangezien ze een hoge kwaliteit garanderen en zich onderscheiden van in massa geproduceerde serievoorwerpen.

De Hasseltse goudsmid-juwelenontwerper Pauwels-Spaenjers had eerder al de Limburgse primeur van dit label ontvangen.

Foto boven: Kim Jonkmans van Eden Design (rechts) krijgt het HIB-label van Bart Lodewyckx (Unizo-Limburg) en Ivo Vrancken (Unizo Genk).
Foto onder: John Dierickx van Artglas (midden) neemt het certificaat in ontvangst van Dominique Tholen (Unizo Zonhoven) en Bart Lodewyckx.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.