Nieuws Limburg Ambiorix nieuwe shirtsponsor van STVV

Ambiorix nieuwe shirtsponsor van STVV

Ambiorix nieuwe shirtsponsor van STVV

STVV heeft met het Tongerse schoenenmerk Ambiorix een nieuwe hoofdsponsor aangetrokken. Vanaf dit seizoen zal het Ambiorix-logo op de geel-blauwe shirts prijken. Daarmee is de opvolger van Belisol bekend.

shirt stvvAmbiorix, eigendom van de Truiense familie Vavedin, is al meer dan 15 jaar als commerciële partner verbonden met STVV. Sylvain Gielen, van wie Vavedin Ambiorix overnam, was nadien trouwens nog algemeen directeur bij STVV.

“Deze club is een ‘Traditionsverein’ met een prachtige geschiedenis,” weet CEO Peter Vavedin. “En ook wij zijn al sinds 1895 een begrip in onze branche. Vandaar dat we erg fier zijn op deze samenwerking.”

Bart Lammens, voorzitter van STVV :”Met Ambiorix hebben we een shirtsponsor binnengehaald die een sterke uitstraling heeft. Wij gaan ook bekijken hoe wij verder kunnen samenwerken door producten te ontwikkelen om te commercialiseren in de fanshop.”

Ambiorix is ook al meerdere jaren leverancier van de (uitgaans)schoenen van het Belgische Olympische team, de Rode Duivels en van heel wat clubs in de Belgische voetbalcompetitie, waaronder Club Brugge, Standard en KRC Genk.

.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.