Nieuws Limburg Ambiorix verovert buren op kousenvoeten

Ambiorix verovert buren op kousenvoeten

Ambiorix verovert buren op kousenvoeten

Schoenenfabrikant Ambiorix uit Tongeren zet de veroveringstocht van Vlaanderen verder. Via partner Carmi, een gekende handelaar in Vlaams-Brabant, worden 2 nieuwe flagship-corners van Ambiorix geopend.

Carmi heeft zopas in de vestigingen van Korbeek-Lo en Zemst een Ambiorix Flagship Corner geopend. Het is een formule waarbij het Limburgse merk exclusief wordt gepromoot. In zo’n corner kunnen meer dan 100 modellen van de Ambiorix-schoenen getoond en gepast worden. Het concept van de corners sluit nauw aan bij de Flagship Stores, die Ambiorix zelf runt in Brussel, Antwerpen, Hasselt en
Gent.

Bijkomend voordeel van de corners is dat iedere klant zijn schoenen op maat kan laten maken. Daarvoor worden de voeten perfect opgemeten en kunnen er diverse opties van leder en accessoires worden gekozen.

Peter Vavedin, CEO van Ambiorix, is fier op de uitbreiding: “Carmi is al decennialang een belangrijke partner voor Ambiorix, met een ijzersterk concept in Vlaams-Brabant. Het was dan ook voor ons logisch om in de eerste plaats met hen samen te werken. Het zal ons merk in de regio ongetwijfeld een flinke boost geven.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.