Nieuws Limburg America Clean neemt Genkgenoot Clean Pro over

America Clean neemt Genkgenoot Clean Pro over

America Clean neemt Genkgenoot Clean Pro over

Schoonmaakbedrijf America Clean uit Genk breidt de dienstverlening uit met gespecialiseerde ruitenwasserij en gevelreiniging. Daarvoor heeft de onderneming de krachten gebundeld met stadsgenoot Clean Pro, een expert in deze materie. Ook voor die laatste betekent de samenwerking een stap voorwaarts.

America Clean.jpg“Ook wij waren al langer op zoek naar een vorm van schaalvergroting,” zegt Bart Ramaekers van Clean Pro. “De gesprekken met de zaakvoerders van America Clean verliepen zeer goed. Onze diensten vullen elkaar perfect aan, en we zien dit dan ook als een logische volgende stap”.

Brecht Willemans, zaakvoerder America Clean, bevestigt: “Door het aanbieden van gespecialiseerde ruitenreiniging beantwoorden we de vraag van onze klanten. Veel bedrijfsgebouwen zijn architecturale pareltjes, maar vaak moeilijk te onderhouden. Met deze overname kunnen we onze bestaande dienstverlening uitbreiden en optimaliseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.