Nieuws Limburg Amerikaan aan hoofd van Norbord in Genk

Amerikaan aan hoofd van Norbord in Genk

Amerikaan aan hoofd van Norbord in Genk

Jim Frazier, sinds 2009 actief als site-director bij OSB-producent Norbord in Genk, heeft nu ook de operationele leiding als site-manager van het bedrijf in handen genomen. Daarmee volgt hij Irvin Coussens op, die begin dit jaar koos voor een andere uitdaging. Frasier was voor zijn komst naar Limburg actief in de vestiging van Norbord in Jefferson (Texas) en deed eveneens ervaring op bij andere bedrijven in de houtindustrie.

Gezien zijn voorgeschiedenis in de Genkse fabriek, is Frasier vertrouwd met de milieuproblematiek en de nieuwe exploitatievergunning voor de site. Een dossier dat hij uiteraard met het vergrootglas opvolgt. Zonder na te laten zijn voorganger te bedanken voor de geleverde inspanningen, heeft de Amerikaan de ambitie om het resultaat van Norbord Genk verder te verbeteren. “Ik ben ervan overtuigd dat de kwaliteit in Genk aanwezig is om dat te kunnen doen,” zegt hij. “Mét respect voor de bedrijfscultuur en voor de mensen die hier werken.” Bij Norbord zijn momenteel zo’n 125 werknemers actief.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.