Nieuws Limburg Amerikaanse overnemers wijzigen naam Z-Safety

Amerikaanse overnemers wijzigen naam Z-Safety

Amerikaanse overnemers wijzigen naam Z-Safety

Z-Safety Services Europe, het bedrijf dat oprichter Matty Zadnikar drie jaar geleden verkocht aan Total Safety, zal voortaan de naam dragen van de Amerikaanse hoofdaandeelhouders. Total Safety wil alle vestigingen in de wereld onder dezelfde paraplu brengen. Vandaar dat Z-Safety verdwijnt als merknaam. Voor het overige verandert er niets, tenzij de invoering van een nieuw logo en visuele identiteit.

Matty Zadnikar, in het verleden nog voorzitter van CEO-Limburg, heeft zoals het bedrijf dinsdag liet weten, zijn bevoegdheden bij Total Safety inmiddels overgedragen en staat dus los van de beslissing om de naamswijziging door te voeren.

De onderdelen van de Z-Group die destijds niet werden verkocht aan Total Safety, zoals het uitzendkantoor Z-Staffing, blijven uiteraard onder de bestaande benaming verderdoen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.