Nieuws Limburg AMG’s vliegen de deur uit bij Claes

AMG’s vliegen de deur uit bij Claes

AMG’s vliegen de deur uit bij Claes

Claes & Zonen, de Mercedes-Benz garages in Sint-Truiden, Tienen en Tongeren, is na Groep JAM (Hasselt, Bree, Lommel en Dilsen-Stokkem) de tweede beste verkoper van België geworden van de AMG-modellen in 2014. Deze AMG-modellen worden gemaakt volgens het principe ‘Eén man – Eén motor’, waarbij slechts één technicus van begin tot einde werkt aan het kloppend hart van elke Mercedes-AMG. Het assortiment bestaat uit meer dan 20 AMG-wagens, waaronder modellen zoals coupés, SUV’s, roadsters als SLS AMG’s.

“Bij ons waren de A-Klasse en CLA AMG de best verkochte wagens,” zegt Johnny Claes, gedelegeerd bestuurder. “Er zijn ook verschillende SLS AMG’s verkocht, waaronder een SLS AMG Final Edition. We hebben nog mooie perspectieven met de lancering van de nieuwe C-Klasse AMG en AMG GT.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.