Nieuws Limburg “Amper 1 op 4 bouwbedrijven leidt personeel op”

“Amper 1 op 4 bouwbedrijven leidt personeel op”

“Amper 1 op 4 bouwbedrijven leidt personeel op”

Vrijdag verzamelt de Limburgse bouwsector in de Grenslandhallen van Hasselt voor het grootschalige evenement Puur Prof. Bedoeling is dat alle professionals worden samengebracht om te netwerken en deel te nemen aan tientallen opleidingen en infosessies.

Puur Prof trapt het tweede weekend af van de bouwbeurs Bouwinnovatie. Vrijdag is gereserveerd voor professionals, die een hele dag (vanaf 13 uur) elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en deelnemen aan diverse leermomenten. Aannemers, architecten, studiebureaus, materialenleveranciers en andere bouwpartners hebben zich (en hun personeel) massaal ingeschreven, want het opleidingsgedeelte is al enige tijd helemaal volzet.

“Uit cijfers van Constructiv blijkt dat slechts 1 op 4 bouwbedrijven bezig is met het opleiden van zijn personeel. Inclusief de verplichte opleidingen”, zegt Davy Maesen, gedelegeerd bestuurder van Bouwunie Limburg. “Hoe kleiner het bedrijf, hoe minder bijscholing er is. Met Puur Prof willen we hier een antwoord op bieden, vooral naar de KMO’s. Vandaar de lange reeks van gratis veiligheids- en praktijk-opoleidingen tijdens het evenement.”

Bouwunie Limburg werkt voor deze happening samen met o.a. Fortio Bedrijfsopleidingen, NOA Trainings (foto) en Primetime Communication Group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.