Nieuws Limburg An-Katrien haalt Katherina helemaal aan boord

An-Katrien haalt Katherina helemaal aan boord

An-Katrien haalt Katherina helemaal aan boord

Katherina Kitsinis integreert de activiteiten van haar onderneming Ontrend Agency in Marnix & Ally, het bureau voor merkstrategie en PR. Als Associate Partner en Head of Strategy zal ze klanten begeleiden in de strategie om hun merk te doen groeien.

Marnix & Ally is het bureau van de Genkse An-Katrien Dullers. Vanuit de vestiging op C-mine Crib legt het team zich toe op de verspreiding van duurzame, innovatieve en authentieke merkverhalen via mens en media. Omdat de samenwerking met Katherina Kitsinis van het strategische merkenbureau Ontrend Agency een goede match bleek te zijn, worden de banden nu nauwer aangehaald.

Katherina vervoegt het management als vennoot. “Ze is zowel strategisch als operationeel erg sterk”, vindt An-Katrien Dullers. “Haar ervaring en expertise om merken te laten groeien, koppelt ze aan een grote dosis leiderschap en bedrijfsmatige vaardigheden. Hiermee zal ze ongetwijfeld de toekomst van Marnix & Ally mee vormgeven.”

De nieuwe Associate Partner is opgetogen met deze carrièremove: “Ik kijk er naar uit om samen met An-Katrien en het team vorm te geven aan Marnix & Ally. De duidelijke visie van het bedrijf en de unieke combinatie tussen PR en strategische merkbegeleiding voor lifestyle brands, maakt de toekomst veelbelovend”, besluit ze.

Reageer op dit bericht

Reacties

Danny T. 2021-09-09 12:10:43

proficiat met deze verdere stap in je bedrijf! Danny Timmermans

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Salesforce komt Limburgers opleiden

Salesforce, het internationale softwareplatform voor het beheer van klantenrelaties, gaat een structureel partnership aan met Hogeschool PXL. Bedoeling is dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.