Nieuws Limburg anaXis wint e-Gov Award

anaXis wint e-Gov Award

anaXis wint e-Gov Award

Het Hasseltse internetbedrijf anaXis heeft van de technologiefederatie Agoria de prijs voor de meest gebruiksvriendelijke website ontvangen. Het bekroonde project is een nieuwe stadsportaal en content management systeem voor de Stad Mechelen. Vooral de integratie van interactieve aspecten als blogs en social media, viel bij de jury in de smaak.
Met de e-Gov Awards wil Agoria overheidsdiensten in de bloemetjes zetten die met digitale projecten hun administratie vereenvoudigen en hun dienstverlening aan burgers en bedrijven verbeteren.

Bij anaXis is men uiteraard erg blij met deze nationale erkenning. “We hechten altijd veel belang aan gebruiksvriendelijkheid,” zegt zaakvoerder Mark Vanlook. “Het succes van een overheidsloket is voor een groot stuk afhankelijk van de toegankelijkheid van de diensten voor de burgers. Hoe complex de IT-structuur ook achter de schermen is, voor de burger moet de website, en dus de communicatie en interactie met de stad, zo eenvoudig mogelijk zijn. Wij zijn dan ook enorm trots op deze award.”

anaXis is gegroeid uit de IT-afdeling van het studiebureau Technum in Hasselt, en behoort vandaag tot de SAGA Consulting Group.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.