Nieuws Limburg And the Oscars go to… Tectum!

And the Oscars go to… Tectum!

And the Oscars go to… Tectum!

De Genkse groep voor dakmaterialen Tectum heeft zopas 3 keer het podium mogen beklimmen van de Real Estate Society. Die reikte de zogenaamde Oscars van de Vastgoedsector uit aan 3 projecten waar Tectum aan meegewerkt heeft. CEO Yves Biesmans is content…

Een jury van 7 experten bekroonde zowel het Herman Teirlinckgebouw van de Vlaamse overheid in Brussel, woonwijk ’t Groen Kwartier in Antwerpen als bibliotheek en kantorencomplex De Krook in Gent. Telkens was Tectum leverancier van de dakdekking en ging het om niet-alledaagse oplossingen.

“Uiteraard zijn we slechts een radertje in het hele bouwproces”, zegt CEO Yves Biesmans “Maar we zijn fier dat we de expertise van alle onze medewerkers hebben kunnen inzetten voor deze prestigieuze projecten.” Zo moest er voor De Krook een tweelagige bitumeuze waterdichting van 9 mm dikte met drukvaste cellenglasisolatie worden geplaatst. En nu gij!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.