Nieuws Limburg André Knaepen krijgt IT Lifetime Achievement Award

André Knaepen krijgt IT Lifetime Achievement Award

André Knaepen krijgt IT Lifetime Achievement Award

André Knaepen, stichter en bestuursvoorzitter van IT-gigant Cegeka, is door de ICT-website Computable bekroond met de IT Lifetime Achievement Award. Een nationale onderscheiding, die binnen de sector veel aanzien geniet.

De Limburgse ‘Captain of Industry’ begon zijn ondernemerscarrière toen hij in 1992 het datacenter van de Kempische Steenkoolmijnen en Volvo Cars overnam. Sindsdien is Cegeka gegroeid tot een internationale onderneming met zo’n 6.500 werknemers en een omzet van 700 miljoen euro.

André Knaepen (70) wordt door de vakpers geroemd om zijn visionaire aanpak binnen de IT-wereld. De onderneming groeide organisch én door overnames. “Ik wil niet de grootste zijn, wel de beste”, zo liet hij enkele jaren geleden optekenen. Een bescheidenheid en ambitie die hem typeert, en siert.

Een uitgebreid interview met André Knaepen, wat een zeldzaamheid is in de vele jaren dat hij als topondernemer actief is, mag u verwachten in het volgende Made in Limburg Magazine, dat volgende week vrijdag verschijnt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.