Nieuws Limburg Andres Lesire aan hoofd van JCI Limburg

Andres Lesire aan hoofd van JCI Limburg

Andres Lesire aan hoofd van JCI Limburg

De leden van JCI Limburg hebben een nieuwe structuur uitgetekend, waarbij Andres Lesire (37 jaar, marketingmanager bij Group A) als algemeen voorzitter zal fungeren. In deze nieuwe functie zal hij worden bijgestaan door 2 ondervoorzitters, met name Jan Gorissen (35 jaar, zaakvoerder van Palmers Vastgoed & Verzekeringen) en Sofie Smeets (33 jaar, stafmedewerker bij Jessa Ziekenhuis). De ondervoorzitters leiden meteen ook 2 belangrijke projecten van JCI Limburg, respectievelijk de verkiezing van de Limburgse Jonge Ondernemer van het Jaar, en de starterswedstrijd [18-28].

jci lesire smeets gorissen“We passen niet enkel onze structuur aan, maar ook onze timing, om de projecten nog beter op elkaar te laten aansluiten,” zegt voorzitter Lesire. “Daardoor viel er wel een gat in het najaar van 2014, maar dat lossen we op met de organisatie van Limburg Sterk Netwerk, een poging om het wereldrecord business speeddaten te verbeteren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.