Anke-en-Veronique-300×204-1

Anke Paesmans wint verwenweekend Moeilijkste Baas

Anke Paesmans van Accountemps (Robert Half International) is de winnares van de superprijs in onze actie 'De Moeilijkste Baas van Limburg'. Zij mag zich opmaken voor een exclusief luxe-weekend, en dit allemaal dankzij haar baas Véronique Cleymans (geknield op foto). Die mag zich een heel jaar met enige fierheid 'de moeilijkste baas noemen'. Ze schreef zich in door te zeggen dat Anke het echt niet onder de markt heeft op kantoor: "We zijn hier met 7 vrouwen aanwezig en Anke werkt voor ons allemaal," aldus baas Cleymans. "Dit op zich is al een hele prestatie. Anke loopt van de ene hoek naar de andere, doet voor iedereen alles en -geloof me maar- er zitten hier een aantal 'speciale exemplaren' tussen, waaronder ik de ergste ben! Anke krijgt dan ook voortdurend opdrachten uit alle hoeken van het kantoor. Het klinkt als de sirene van een ambulance: 'doeee dit, doeee dat', en zo een hele dag door... Chapeau wat Anke allemaal doet en toch zeg ik dit te weinig..."

Zelf mag de moeilijkste baas een nieuwe lederen bureaustoel van Buro Market Hasselt bijschuiven... En Anke: die is dit weekend dé prinses van Limburg! Zij mag met haar partner rondrijden in een Mercedes Cabrio van Groep JAM, zich laten verwennen bij Carbon Sense en Essenzi, 2 keer gaan eten in de Goei Goesting, overnachten en ontbijten bij La Fille d' Oscar, gratis fruit eten van Fruitsnacks en voor 500 euro gaan shoppen bij La Bottega!

Troostprijzen (nou ja...) zijn er voor:

- Maand gratis fruit op het werk: Katrien Bex, Sonja Martens, Stefanie Boelen en Wies Kumpen
- Een behandeling bij Carbon Sense voor Denise, Lynn Daniels, Christa Valkeneers, Ann Ceyssens, Myranda Eertmans/Annicq Vandebeek, Greet Keunen, Ruth Kelchtermans en Martine Gabriëls.
- Een luxe-ontbijt voor 2: Linda van Slagerij Otten en Mieke Coelst.
- Een sauna-bon van 90 euro: Dominique Lenaers, Christiana Coenen, Inge Martens en Annemie Van Ende.
- Een seizoensmenu voor 2: Alev Tasci, Veerle Bogaers, Ludwina Vanlofelt en Anneleen Tuijaerts.

Proficiat aan alle winnaars, en dank aan alle deelnemers!

Een overzicht van de leukste inzendingen vind je hier