Nieuws Limburg Anti-vaxxers keren zich tegen Limburgse horecazaak

Anti-vaxxers keren zich tegen Limburgse horecazaak

Anti-vaxxers keren zich tegen Limburgse horecazaak

Emiel Knaepen, uitbater van de toeristische trekpleister Limburg Lavendel in Stokrooie (Hasselt), heeft het bordje verwijderd waarop stond dat alleen gevaccineerde bezoekers welkom zijn. De ondernemer had een stortvloed aan verwensingen gekregen van anti-vaxxers en kreeg na een klacht, ook het centrum voor gelijke kansen Unia aan de lijn.

De uitbater van Limburg Lavendel was erg geschrokken van de reacties en heeft om verdere heisa te voorkomen, wijselijk het bordje verwijderd. Bekijk hieronder de volledige reportage van TV Limburg!

Reageer op dit bericht

Reacties

Cat'rina V. 2021-09-08 10:28:34

Waarom staat hier "anti-vaxxers"?! Dat is framing en polariserend. Het zijn mensen die bezorgd zijn over de democratie, er zullen misschien wel wat anti-vaxxers tussen zitten, maar het merendeel kijkt op een andere manier naar ziekte en gezondheid en kiezen - in volle vrijheid - zich niet te laten inspuiten met een experimenteel middel. En de "gevaccineerden" met het hart op de juiste plaats moeten zich ook tegen deze evolutie van discriminatie en apartheid keren. Weg met de spuit-, test- en pasjesmaatschappij!

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.