Nieuws Limburg APK neemt nu ook een mastenmaker over

APK neemt nu ook een mastenmaker over

APK neemt nu ook een mastenmaker over

De APK Group uit Overpelt heeft nog maar eens een overname gerealiseerd. Deze keer werd Armamast uit Dendermonde aan de portfolio toegevoegd. Armamast maakt allerlei metalen masten voor verlichting, signalisatie, camera’s en telecom. Ze verzorgen ook de plaatsing en elektrische uitrusting van deze masten.

armamastDe overname is een buitenkans voor APK, dat vooral grondwerken uitvoert voor nutsleidingen. De oprichters-eigenaars van Armamast, de familie Baert- Vrydaghs, hebben inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en zien in APK de ideale partij om met een gerust gevoel hun bedrijf over te dragen. De 15 mensen stappen uiteraard mee over. De site van Armamast in Dendermonde, ongeveer 1 hectare groot, zal ook een nieuwe uitvalsbasis worden voor de andere activiteiten van APK in de regio.

De APK Group van ondernemer Paul Kerkhofs telt nu meer dan 1.000 werknemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.