Nieuws Limburg APK Overpelt lijft collega van 18 miljoen in

APK Overpelt lijft collega van 18 miljoen in

APK Overpelt lijft collega van 18 miljoen in

paul kerkhofs 2De APK-groep uit Overpelt heeft in het Nederlandse Tilburg de firma Rasenberg Kabels en Leidingen overgenomen. Dit is een specialist in ondergrondse infrastructuurwerken, met een omzet van 18 miljoen euro en 95 medewerkers. Het is al het vierde Zuid-Nederlandse bedrijf dat de APK-groep vervoegt. Daarmee breidt Paul Kerkhofs gestaag de geografische dekking bij onze Noorderburen uit, en wordt hij ook daar één van de voornaamste spelers die infrastructuurwerken aanbieden.

APK telt nu in totaal 19 business-Units in België en Nederland, die een complementaire dienstverlening in telecommunicatie, nutsvoorzieningen, wegenbouw en waterwerken aanbieden. Vandaag realiseert de groep een omzet van 92 miljoen, en dit met team van 650 eigen medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.