Nieuws Limburg APK spant 45 Hollanders voor de kar

APK spant 45 Hollanders voor de kar

APK spant 45 Hollanders voor de kar

Installatiebedrijf J. Daniëls uit het Limburgse Voerendaal (nabij Heerlen) is onderdeel geworden van de Peltse APK Group. Een ervaren team van 45 mensen doet het totaal in de bedrijvengroep van Paul Kerkhofs oplopen tot meer dan 1.600 medewerkers.

Familiebedrijf J. Daniëls werd in 1958 opgericht als eenmanszaak voor de installatie van gas, water en loodgieterswerk. Intussen is de onderneming in Nederlands Limburg uitgegroeid tot een erkend specialist in infra, gas, water en elektra. Bovendien kenmerkt J. Daniëls B.V. zich als een leerbedrijf dat bevoegd is om stageplaatsen en leerbanen voor het middelbaar beroepsonderwijs te verzorgen. De overname door APK is voor hen een kans om de continuïteit van de activiteiten te waarborgen. Daarnaast vergroten hiermee de groeikansen van de onderneming.

APK Group bekijkt de overname als een versterking van het marktaandeel in Nederlands Limburg. Het laat bovendien toe om de bestaande klanten in de regio sneller te bedienen. Operationeel verandert er weinig voor de Nederlanders. De directeur en medeaandeelhouder blijft op post en ook de naam wordt niet gewijzigd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Sibylle V. 2021-09-21 10:19:02

Knap. Succes!

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.