Nieuws Limburg APK valt Duitsland binnen

APK valt Duitsland binnen

APK valt Duitsland binnen

APK, de Overpeltse infrastructuurbouwer in telecom, energie, water en verkeer, heeft 2 bedrijven overgenomen in Duitsland. Het zijn voor Paul Kerkhofs en zijn team de eerste stappen op de Duitse markt. “Er lopen intussen nog onderhandelingen met andere partijen zodat we in het Duitse Noordrijn-Westfalen onze activiteiten verder kunnen ontwikkelen en ontplooien”, aldus de CEO.

De overgenomen bedrijven zijn beide gespecialiseerd in de aanleg van telecominfrastructuur. Westkabel legt de focus op de installatie, onderhoud en storingsdienst van telecom- en datanetwerken in gebouwen en woningen. RSW doet hetzelfde, maar dan vooral in openbare en private grond.

“Door de overname verwelkomen we zo’n 70 nieuwe Duitse collega’s, die binnenkort op de APK-loonlijst komen te staan, samen met de 1000 Belgische en de 200 Nederlandse werknemers”, zegt Paul Kerkhofs. “Voor ons betekenen deze overnames dat we nu ook bestaande klanten in Duitsland van betere service kunnen voorzien.”

“Ook in België en in Nederland blijven we trouwens verder groeien. Het afgelopen jaar is de APK-familie met zo’n 150-tal medewerkers uitgebreid. Onze groep heeft nu een 50-tal business-units in beide landen. Vandaag realiseren we een omzet van 180 miljoen euro met een team van 1.250 eigen medewerkers.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.