Nieuws Limburg App uit Genk zegt waar u goedkoopst kan winkelen

App uit Genk zegt waar u goedkoopst kan winkelen

App uit Genk zegt waar u goedkoopst kan winkelen

Een pot Nutella, zoetstof van Tagatose en een kratje Desperados? Onderzoek leert dat bijna iedereen een 30 tot 40-tal producten in huis heeft die telkens opnieuw worden aangekocht. Er wordt echter bijna nooit vergeleken waar deze producten het goedkoopst zijn. Anthony Stabourlos, een jonge ondernemer uit Genk, heeft de oplossing: met zijn app bShopr kan je thuis in de kast de barcode van je favoriete producten scannen. De computer gaat vervolgens in jouw regio rondneuzen om te zien waar deze goederen het goedkoopst zijn. Zo kan je erg veel geld besparen, redeneert Stabourlos.

STabourlos“We gaan in november van start met een proef bij 1.000 Genkenaars,” aldus de initiatiefnemer in Het Belang van Limburg. Als het aanslaat, denkt Stabourlos zelfs een stapje verder. “We willen ook de logistiek op punt zetten, zodat alle aangekochte producten bij de diverse winkels worden opgehaald en thuis geleverd worden. Hiermee bespaart de klant veel tijd, diesel, moeite én vooral geld…”

Genkenaren die zich willen aanmelden om bShopr vanaf 10 november te testen, kunnen terecht op deze website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.